Kochanego ciałka...
... Wielkanoc wielu z nas kojarzy się z suto zastawionym, według tradycji, stołem i ukochanymi (mniej lub bardziej) ludźmi wokół. Pieczemy babki, mazurki, przekładańce, pichcimy kiełbasy, jaja ...
... Wielkanoc wielu z nas kojarzy się z suto zastawionym, według tradycji, stołem i ukochanymi (mniej lub bardziej) ludźmi wokół. Pieczemy babki, mazurki, przekładańce, pichcimy kiełbasy, jaja ...
... z tego nieco lżejszy procentowo poncz. Jeśli już decydujemy się na samodzielne upieczenie go w domu polecałabym zrobić popularnego „przekładańca” np. z marmoladą, a wierzch posypać startą gorzką czekoladą ...
... deser. Ciasto z miodem – tradycyjny przekładaniec, którego częścią składową stanowi tuczący krem czekoladowy czy waniliowy można zastąpić smarując kolejne warstwy ciasta miodem. Wyrób pozostanie ...