Babka makowa - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

- 1 szkl. marki,
- 1 szkl.maku,
- 6 bialek,
- 1 szkl. cukru,
- 1/2kost. margaryny,
- 1/2 proszku do pieczenia.

Jak przyrządzić?

Bialka ubić na sztywną pianę z dodatkiem cukru dodaç pozostala czesc skladnikow a na koncu rozpuszczony tluszcz i aromat migdalowy.

Potrzebne przybory:

Miska, trzepaczka.

Jak podawać?

Polać czekoladą.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaCiasta i desery
Czas przygotowania30 min.
Trudnośćprosty
Porcje8 porcji
Kalorycznośćmało
Przybliżony koszt5 zł
Autornatalia

Babka makowa: Podobne przepisy

Babka makowa: wypróbuj również

Powiązane Tematy