Zupa jamajska ostra - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

- wywar rosół (na 1,5 l wody 3 kostki rosołowe),
- 0,5 kg fasoli czerwonej (moze byc również z puszki),
- mięso wieprzowe mielone ok. 5 łyżek,
- pół cebuli posiekanej,
- papryka chilli (wyjąć pestki),
- sól.

Jak przyrządzić?

Wszystko gotujemy, az fasola będzie miękka. Na samym końcu gotowania doprawiamy solą. Miksujemy wszystko i już :)

Jak podawać?

Po wlaniu zupy na talerz mozna udekorowac na górze natką pieruszki. Smacznego!

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaZupy
Czas przygotowania120 min.
Trudnośćprosty
Autorsiesia

Zupa jamajska ostra: Podobne przepisy

Zupa jamajska ostra: wypróbuj również

Powiązane Tematy