Duży jaś z tuńczykiem

Przepis kulinarny

Składniki:

- 250g fasoli duży jaś,
- jedna mała cebula,
- puszka tuńczyka w kawałkach,
- kilka łyżek oliwy z oliwek,
- sól,
- pieprz,
- zioła.

Jak przyrządzić?

Fasolę namoczyć, ugotować, odcedzić. Gdy wystygnie przełożyć do miski i plać oliwą wymieszaną z solą i pieprzem. Dodać kawałki tuńczyka na wierzch i cebulę pokrojoną w paseczki - wymieszać. Posypać ziołami.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Czas przygotowania10 min.
Trudnośćprosty
Porcje4
Autorpi

Duży jaś z tuńczykiem: Podobne przepisy

Duży jaś z tuńczykiem: wypróbuj również

Powiązane Tematy