Panga w sosie śmietanowo-koperkowym - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

1 filet z pangi na jedną osobę, śmietana 30%, koperek wg uznania, pieprz, sól, jarzynka do smaku, 20-25 dag żółtego sera, trochę masła.

Jak przyrządzić?

Śmietanę zmieszać z koperkiem, doprawić jarzynką, solą, pieprzem. Naczynie żeroodporne posmarować masłem. Położyć rybę i zalać sosem. Piec w piekarniku w 180 stopniach ok. 30 min, następnie posypać żółtym serem i zapiec.

Potrzebne przybory:

naczynie żaroodporne

Jak podawać?

Ja podawałam z ziemniakami.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania rybne
Czas przygotowania45 min.
Trudnośćprosty
Kalorycznośćśrednia
AutorBasia

Panga w sosie śmietanowo-koperkowym: Podobne przepisy

Panga w sosie śmietanowo-koperkowym: wypróbuj również

Powiązane Tematy