Rumiane pieczarki - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

- malutkie pieczarki /to zależy od ilości jaką chcecie przygotować/,
- jajko,
- bułka tarta,
- olej,
- masło czosnkowe.

Jak przyrządzić?

Pieczarki gotować 10 m w osolonej wodzie odsączyć , wysuszyć obtoczyś w jajku i w bułce , smarzyć na głębokim oleju aż się zazłocą .Odsączyć z oleju na reczniku papierowym. Gotowe!!

Jak podawać?

Pieczarki najlepiej podawać gorące z masłem czosnkowym. Pychota.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania wegetariańskie
Czas przygotowania20 min.
Trudnośćśredni
Przybliżony koszt12 zł
AutorAndźka

Rumiane pieczarki: Podobne przepisy

Rumiane pieczarki: wypróbuj również

Powiązane Tematy