Grenadier w domu i plenerze - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

- filet z grenadiera,
- żółty ser,
- koperek,
- masło ziołowe,
- przyprawy do ryb,
- folia aluminiowa.

Jak przyrządzić?

Mega szybkie danie. Grenadiera poporcjowac, posypać przyprawami,posmarowac maslem ziołowym. Nastepnie ułozyc na foli aluminiowej, posypac koperkiem, polożyc kilka plasterków sera i na ser troszke masła. zawinac w folię wstawic do piekarnika lub na wrzuciac na ruszt grila. piec jakies 20 minut. Podawac z surówkami.

Potrzebne przybory:

Folia aluminiowa.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania rybne
Czas przygotowania20 min.
Trudnośćprosty
Kalorycznośćśrednio dużo
Przybliżony koszt15 zł
AutorSzczecin28

Grenadier w domu i plenerze: Podobne przepisy

Grenadier w domu i plenerze: wypróbuj również

Powiązane Tematy