Rybny rosół - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

Pozostałości po filetowaniu w ilości 3/4 pojemności garnka, ziele angielskie - kilka ziaren, pieprz czarny, porcja włoszczyzny, kostka rosołowa.

Jak przyrządzić?

Pozostałości po filetowaniu zalać zimną wodą z dodatkiem ziela angielskiego, pieprzu oraz warzyw lub kostki warzywnej. Gotować na bardzo małym ogniu. Doprawić pieprzem.

Potrzebne przybory:

Chęci.

Jak podawać?

Filiżanki lub szklanki. Można włożyć filety ale na minimum 20 minut i podawać w dużych salaterkach.

Uwagi:

Resztki nadają się do obgryzania - są pyszne.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania rybne
Czas przygotowania30 min.
Trudnośćprosty
AutorRapalla

Rybny rosół: Podobne przepisy

Rybny rosół: wypróbuj również

Powiązane Tematy