Kluski Jessiki

Przepis kulinarny

Składniki:

trochę kiełbasy lub szynki,
trochę ugotowanego makaronu (najlepiej świderki),
surowe jajko (1-3).

Jak przyrządzić?

Podsmażyć kiełbasę na patelni, tak żeby się zarumieniła. Dodać ugotowany makaron i wbić do tego jajko.

Potrzebne przybory:

Patelnia, widelec niezbędny do skonsumowania potrawy.

Jak podawać?

Najlepiej na płytkim talerzu. Dekoracji nie wymaga.

Uwagi:

Pyszne!!! Sama próbowałam. Ugotowałam to specjalnie dla Jessiki.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania główne
Czas przygotowania15 min.
Trudnośćprosty
Porcje1-2
AutorGorcyna

Kluski Jessiki: Podobne przepisy

Kluski Jessiki: wypróbuj również

Powiązane Tematy