Jaja faszerowane z pieczarkami

Przepis kulinarny

Składniki:

10 jajek, 30 dag pieczarek, 2 cebule, vegeta, pieprz, majonez.

Jak przyrządzić?

Jajka ugotować na twardo, przekroić na połówki i wyjąć żółtka do miski. Pieczaeki podsmażyć z cebulą na margarynie lub maśle, doprawić do smaku vegetą, pieprzem, ostudzić, następnie odsączyć z tłuszczu, wrzucić do żółtek, dodać trochę majonezu. Wymieszać i nakładać na połówki jajek.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania wegetariańskie
Czas przygotowania45 min.
Trudnośćprosty
Przybliżony koszt10 zł
Autordaria

Jaja faszerowane z pieczarkami: Podobne przepisy

Jaja faszerowane z pieczarkami: wypróbuj również

Powiązane Tematy