Kotlety z pieczarek (autor Emilka) - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

4 duże pieczarki, 1 serek topiony śmietankowy lub kremowy, 1 duża cebula, 1 jajko, sól, pieprz, bułka tarta, olej.

Jak przyrządzić?

Pieczarki zetrzeć na tarce z dużymi otworami, cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na tłuszczu. Serek topiony pokruszyć, dodać jajko, sól, pieprz, dosypać tartej bułki i wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Kotlety bez panierowania smażyć na gorącym tłuszczu.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania wegetariańskie
Czas przygotowania20 min.
Trudnośćprosty
AutorEmilka

Kotlety z pieczarek (autor Emilka): Podobne przepisy

Kotlety z pieczarek (autor Emilka): wypróbuj również

Powiązane Tematy