Łosoś smacznie i szybko

Przepis kulinarny

Składniki:

Filet z łososia,
wszystkiego po trochu:
majonez,
musztarda,
sos bazyliowy,
ser żółty,
cytryna,
pieczarki - jeśli lubicie

Jak przyrządzić?

Filet z łososia obsmażyć na oliwie z oliwek.Wyłożyć na folię, zmiksowane składniki (musztarda, majonez i sos bazyliowy) wyłożyć na łososia, posypać tartym serem (można dodać pieczarki: wyłożyć między 2 warstwami sosu) i wypiekać z 20 minut w piekarniku.Na końcu dodać cytrynę, jak kto lubi. Smacznego!

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania rybne
Czas przygotowania25 min.
Trudnośćprosty
AutorLolik

Łosoś smacznie i szybko: Podobne przepisy

Łosoś smacznie i szybko: wypróbuj również

Powiązane Tematy