Kotlety gołąbkowe

Przepis kulinarny

Składniki:

1/2 kg mielonego mięsa, 3 jajka, 3 łyżki manny, 3 łyżki ryżu, 3 łyżki bułki tartej, sól, pieprz, vegeta do smaku, 1/2 kapusty włoskiej poszatkowanej, cebula

Jak przyrządzić?

Wszystkie składniki mieszamy na surowo i doprawiamy do smaku. Formujemy okrągłe pulpeciki, obtaczamy w bułce tartej i obsmażamy na patelni. Robimy sos jak na gołąbki. Obsmażone gołąbki wrzucamy do sosu i gotujemy.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania główne
Czas przygotowania30 min.
Trudnośćprosty
AutorBulka

Kotlety gołąbkowe: Podobne przepisy

Kotlety gołąbkowe: wypróbuj również

Powiązane Tematy