Klopsy a la zrazy

Przepis kulinarny

Składniki:

500 g mięsa mielonego, 1 jajko, bułka tarta, odrobina wody, sól, pieprz, ostra papryka, 5 ogórków kiszonych, 20 dag boczku lub wędliny, 2 cebule, papryka czerwona

Jak przyrządzić?

Mięso mielone wymieszać z jajkiem, bułką tartą i wodą, doprawić do smaku, a w środek tak jak do zrazów włożyć po plasterku ogórka, czerwonej papryki, boczku i cebuli. Zawinąć w kulkę i usmażyć.

Uwagi:

Po prostu pycha.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania główne
Czas przygotowania20 min.
Trudnośćprosty
Autorkokoszka

Klopsy a la zrazy: Podobne przepisy

Klopsy a la zrazy: wypróbuj również

Powiązane Tematy