Pieczarki faszerowane (autor orlik)

Przepis kulinarny

Składniki:

50 dag pieczarek, 2 duże cebule, 30 dag mięsa mielonego, jajko, bułka tarta, olej do smażenia

Jak przyrządzić?

Pieczarki dokładnie umyć, odciąć ogonki i wydrążyć w środku. Mięso mielone podsmażyć na patelni, dodać cebulę oraz posiekane ogonki pieczarek. Pieczarki faszerujemy mięsem, panierujemy w jajku i bułce tartej. Następnie wkładamy na rozgrzany olej i pieczemy z dwóch stron do zrumienienia.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania główne
Czas przygotowania60 min.
Trudnośćprosty
Autororlik

Pieczarki faszerowane (autor orlik): Podobne przepisy

Pieczarki faszerowane (autor orlik): wypróbuj również

Powiązane Tematy