Słodko pikantna zupa bulabase - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

łosoś wędzony, mule lub małże, krewetka black tiger i koktajlowa, warzywa juliene, szafran, sos tao tao, słodko pikantny halibut lub okoń kostka rosołowa drobiowa.

Jak przyrządzić?

Na początek gotujemy wodę z dodatkiem kostki drobiowej, dodajemy około 2-3 plastrów łososia, ze 4-5 sztuk, mule lub małże jak kto lubi, ja bardziej wolę małże później dorzucamy krewetki black tiger i koktajlówki z warzywami juliene. Na koniec dajemy halibuta lub okonia z sosem tao tao słodko pikantnym.

Potrzebne przybory:

Garnek średni.

Jak podawać?

Zupkę podawać w miseczkach, coś na sposób chiński.

Uwagi:

Jeśli lubicie zupy rybne, to coś dla was, sam wiem, bo ludzie ją chwalą i przychodzą na nią na lunche!

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaZupy
Czas przygotowania20 min.
Trudnośćprosty
Porcje3-4
Kalorycznośćniska
Przybliżony koszt50 zł
Autoradi

Słodko pikantna zupa bulabase: Podobne przepisy

Słodko pikantna zupa bulabase: wypróbuj również

Powiązane Tematy