Błyskawiczna sałatka z tuńczyka i kukurydzy

Przepis kulinarny

Składniki:

2 puszki tuńczyka w sosie własnym, puszka kukurydzy, puszka ananasa, majonez.

Jak przyrządzić?

Do naczynia wrzucamy pokrojonego w niezbyt małe kawałki ananasa (wielkość dowolna), kukurydzę i lekko wyciśniętego tuńczyka. Dodajemy trochę soli i 2 łyżki majonezu. Wszystko razem mieszamy i wstawiamy na pół godziny do lodówki.

Uwagi:

Lepiej nie przesadzać z solą i majonezem:)

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Czas przygotowania10 min.
Trudnośćprosty
AutorMadzia

Błyskawiczna sałatka z tuńczyka i kukurydzy: Podobne przepisy

Błyskawiczna sałatka z tuńczyka i kukurydzy: wypróbuj również

Powiązane Tematy