Pulpeciki w sosie grzybowym - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

Mięso mielone, mała bułka, sól, pieprz, cebula, kilka suszonych grzybków

Jak przyrządzić?

Do mięsa dodać odciśniętą bułkę, sól, pieprz. Wymieszać, formować pulpety. Obtoczyć w mące, usmażyć tak, żeby były rumiane. Przełożyć do rondla, dodać posiekaną cebulę i kilka suszonych grzybków. Podlać wodą, dusić około godziny.

Jak podawać?

Podawać z ziemniakami.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania główne
Czas przygotowania80 min.
Trudnośćprosty
AutorWIOLKA

Pulpeciki w sosie grzybowym: Podobne przepisy

Pulpeciki w sosie grzybowym: wypróbuj również

Powiązane Tematy