Składniki:
1. 4 paczki herbatnikow
2. margaryna
3. 2 paczki wiorek kokosowych
4. 2 budynie śmietankowe (moga byc czekoladowe)
5. gorzka czekolada
Jak przyrządzić?
1. Wyłozyz blaszkę herbatnikami.
2. Przygotowac budyn.
3. Jak budyn wystygnie ubic z margaryna i dosypac 1,5 paczki wiorkow kokosowych (wszystko ubic razem).
4. Masę nalozyc na cherbatniki.
5. Przykryc hherbatnikami.
6. Stopic czekolade i polac herbatniki, posypac resztą wiorkow.
7. Zostawic w lodówce na 2 godz.
8. Smacznego!
Potrzebne przybory:
mikser ,blaszka
Kategoria dania | Ciasta i desery |
---|---|
Czas przygotowania | 15 min. |
Trudność | prosty |
Przybliżony koszt | 15 zł |
Autor | <--luca13--> |