Składniki:
300 dag parówek, 3 strąki selera naciowego, puszka czerwonej fasolki, oliwa z oliwek, majonez, musztarda ostra (polecam węgierską)
Jak przyrządzić?
300 dag parówek pokroić w talarki; 3 strąki selera naciowego pokroić również w talarki; czerwoną fasolkę (puszkę) odsączyć i wypłukac; na patelnię z oliwą wrzucić selera i fasolkę i podgrzać... potem dorzucić parówki i smażyć aż sie zrumienią... następnie przygotować sos: w szklance 2 łyżki majonezu wymieszać z łyżką ostrej musztardy i łyżką śmietany... dodać do reszty, podgrzać i voila! Smacznego.
Potrzebne przybory:
Patelnia, szpatułka, przyprawy do smaku
Jak podawać?
z białym pieczywem
Kategoria dania | Dania główne |
---|---|
Czas przygotowania | 30 min. |
Trudność | prosty |
Porcje | 2 |
Autor | BladeRunner |