Dip z natki pietruszki - Przepis

Przepis kulinarny
Dip z natki pietruszki

Kolejny przepis na coś, co ubarwi posiłek na dworze, przy grillu.

Składniki:

- 20 dag ziołowej Ramy Creme Bonjour,
- 2 łyżki Ramy Cremefine do gotowania,
- 1 łyżka Ramy Cremefine Gęstej,
- 1 pęczka natki pietruszki,
- 1 pęczka szczypiorku,
- sól, cukier do smaku.

Jak przyrządzić?

Pietruszkę i szczypiorek opłukać, osuszyć, drobno posiekać.

Do kremu kanapkowego RCB dodać Ramę Cremefine do gotowania i 1 łyżkę Ramy Cremefine Gęstej, posiekaną zieleninę, dokładnie wymieszać.

Doprawić do smaku solą i cukrem.

Podawać z warzywami.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania z grilla
Trudnośćśredni
Porcje?
Kaloryczność?

Dip z natki pietruszki: Podobne przepisy

Dip z natki pietruszki: wypróbuj również

Powiązane Tematy