Kolejny przepis na coś, co ubarwi posiłek na dworze, przy grillu.
Składniki:
- 20 dag ziołowej Ramy Creme Bonjour,
- 2 łyżki Ramy Cremefine do gotowania,
- 1 łyżka Ramy Cremefine Gęstej,
- 1 pęczka natki pietruszki,
- 1 pęczka szczypiorku,
- sól, cukier do smaku.
Jak przyrządzić?
Pietruszkę i szczypiorek opłukać, osuszyć, drobno posiekać.
Do kremu kanapkowego RCB dodać Ramę Cremefine do gotowania i 1 łyżkę Ramy Cremefine Gęstej, posiekaną zieleninę, dokładnie wymieszać.
Doprawić do smaku solą i cukrem.
Podawać z warzywami.
Kategoria dania | Dania z grilla |
---|---|
Trudność | średni |
Porcje | ? |
Kaloryczność | ? |