Dip z bazylią - Przepis

Przepis kulinarny
Dip z bazylią

Lubisz aromatyczne dipy? Ten jest w sam raz dla Ciebie.

Składniki:

- 10 dag czosnkowej Ramy Creme Bonjour (RCB),
- 100 ml Ramy Cremefine Gęstej,
- 3 łyżki oleju słonecznikowego,
- 2 pęczki bazylii, sól, pieprz do smaku.

Jak przyrządzić?

Bazylię opłukać, osuszyć, drobno posiekać nierdzewnym nożem.

Do czosnkowej Ramy Creme Bonjour dodać Ramę Cremefine i olej słonecznikowy.Dokładnie wymieszać, aby uzyskać jednolitą konsystencję. Dodać posiekaną bazylię. Doprawić do smaku.

Podawać z warzywami.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania z grilla
Trudnośćprosty
Porcje?
Kaloryczność?

Dip z bazylią: Podobne przepisy

Dip z bazylią: wypróbuj również

Powiązane Tematy