Karkówka z keczupem

Przepis kulinarny

Składniki:

4-5 plastrów karkówki (takie jak na schabowe), 3 duże cebule, czosnek, vegeta, keczup, ser żółty.

Jak przyrządzić?

Plastry karkówki rozbijamy jak na schabowe, każdy plaster smarujemy keczupem, posypujemy vegetą i przekładamy cebulą pokrojoną w talarki. Zostawiamy to w lodówce na noc. Nazajutrz układamy karkówkę na folii aluminiowej, dokładamy czosnek, posypujemy startym żółtym serem i zapiekamy ok. 1 godz. w temp. 180 st. C.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania główne
Czas przygotowania60 min.
Trudnośćprosty
Autorkarolina

Karkówka z keczupem: Podobne przepisy

Karkówka z keczupem: wypróbuj również

Powiązane Tematy