Sałatka z tuńczyka (autor Niunia)

Przepis kulinarny

Składniki:

4 jajka, tuńczyk w oleju z puszki, 6 ogórków kiszonych, majonez, sól, pieprz.

Jak przyrządzić?

Jajka ugotować na twardo, odsączyć tuńczyka i wyjąć jego kawałki do miseczki. Obrane ogórki pokroić w kostkę, zimne jajka pokroić również w kostkę, dodać soli i pieprzu i majonezu. Dobrze wymieszać i odstawić do lodówki na minimum 2 godz. Smacznego!

Jak podawać?

Sałatkę można podawać z chlebem lub jako pastę na chleb.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Trudnośćśredni
Przybliżony koszt15 zł
AutorNiunia

Sałatka z tuńczyka (autor Niunia): Podobne przepisy

Sałatka z tuńczyka (autor Niunia): wypróbuj również

Powiązane Tematy