Bułka z pastą rybną

Przepis kulinarny

Składniki:

Tuńczyk w oleju, cebula, kilka bułek, śmietana (18%), pieprz, sól, masło.

Jak przyrządzić?

Odsączyć tuńczyka i włożyć do miski, cebulę obrać i pokroić w kostkę (niedużą), wsypać do tuńczyka. Dodać śmietanę, wymieszać, dodać sól i pieprz, ponownie wymieszać. Bułki przekroić na pół, posmarować masłem (niekoniecznie), posmarować pastą, dodać listek pietruszki.

Potrzebne przybory:

nóż, miska, łyżka, talerz

Jak podawać?

Na talerzu z natką pietruszki.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Czas przygotowania35 min.
Trudnośćprosty
Autorlola

Bułka z pastą rybną: Podobne przepisy

Bułka z pastą rybną: wypróbuj również

Powiązane Tematy