Andruty z masą

Przepis kulinarny

Składniki:

kostka Palmy, 1 szklanka cukru, 0,5 szklanki mleka zwykłego, 1 szklanka mleka w proszku, 1,5 łyżki kakao, olejek migdałowy, andruty

Jak przyrządzić?

Palmę, 0,5 szklanki mleka zwykłego, 1 szklankę cukru i 1,5 łyżki kakao zagotować, ciągle mieszając, potem ostudzić, dodać olejek i szklankę mleka w proszku i wymieszać (najlepiej mikserem, to nie zrobią się grudki z mleka w proszku). Posmarować andruty i układać warstwami.

Uwagi:

Smacznego!

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaCiasta i desery
Czas przygotowania7 min.
Trudnośćprosty
Kalorycznośćwysoka
Autord_arunia

Andruty z masą: Podobne przepisy

Andruty z masą: wypróbuj również

Powiązane Tematy