Sałatka Agaty - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

4 jajka na twardo, pęczek szczypiorku, 8 rzodkiewek, 0,5 kg pieczarek odparowanych, majonez.

Jak przyrządzić?

Jajka, rzodkiewkę, szczypiorek i pieczarki kroimy drobno, wykładamy do miseczki, dodajemy majonez i mieszamy, jeśli ktoś preferuje mocniejsze smaki dodajemy soli i pieprzu. Smakuje każdemu i w dodatku to danie tanie i szybkie.

Potrzebne przybory:

Garnek, nóż, deska.

Jak podawać?

Na zimno.

Uwagi:

Czekam na opinie.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Czas przygotowania30 min.
Trudnośćprosty
AutorMarta Buk

Sałatka Agaty: Podobne przepisy

Sałatka Agaty: wypróbuj również

Powiązane Tematy