Sałatka (autor Beratka)

Przepis kulinarny

Składniki:

pół kalafiora, 30 dag zielonej fasoli, 2 jajka, sól, pieprz oraz łyżka oliwy

Jak przyrządzić?

Kalafior, fasolę oraz jajka gotujemy - po ugotowaniu jajka kroimy na 6 części, mieszamy z warzywami i doprawiamy solą. Dolewamy oliwę.

Jak podawać?

Można ją podawać z ryżem , kluseczkami, ale najbardziej niskokaloryczna jest sama, bez dodatków.

Uwagi:

Przed zjedzeniem odczekać 10 minut, aż połączą się składniki.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Czas przygotowania15 min.
Trudnośćprosty
Porcje3
Kalorycznośćniska
Przybliżony koszt4 zł
AutorBeratka

Sałatka (autor Beratka): Podobne przepisy

Sałatka (autor Beratka): wypróbuj również

Powiązane Tematy