Składniki:
Przebywam obecnie na terenie Wloch i sporo sie ucze co i jak jesc, wiekszosc potraw przygotowuje sie tu doslownie w mig. Proponuje np. na szybka kolacje zjesc tunczyka z groszkiem.
Przepis jest bajecznie prosty. Dla przygotowania potrawy dla 2 osob potrzebujemy:
- ok. 200g tuńczyka,
- 500g groszku konserwowego.
Jak przyrządzić?
Sposob przygotowania jest banalny, nalezy tylko odlac z tunczyka jak i z groszku zalewe i dokladnie wymieszac.
Danie jest gotowe w 2 min, a smak zachwyci kazdego.
Proponuje do tego pieczywo najlepiej jakies na oleju, ewentualnie cos francuskiego.
Uwagi:
Życzę smacznego...
Kategoria dania | Sałatki i dania z warzyw |
---|---|
Czas przygotowania | 2 min. |
Trudność | prosty |
Przybliżony koszt | 10 zł |
Autor | Giacomo |