Diabelski makaron

Przepis kulinarny

Składniki:

- ugotowany i odcedzony makaron (paczka), najlepiej swiderki,
- 2-3 łyzki przecieru pomidorowego,
- szczypta bazylii, oregano, tymianku i wegety,
- 2 średnie zabki czosnku,
- olej do smażenia.

Jak przyrządzić?

Podsmażyć makaron na patelni wraz z vegetą. Gdy będzie już na nim chrupiąca skórka, dodać przetarty czosnek, przecier i zioła. Smażyć jeszcze przez ok. 4 min. i gotowe!

Uwagi:

Uwaga na czosnek! ;-)

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania wegetariańskie
Czas przygotowania10 min.
Trudnośćprosty
Kalorycznośćśrednio dużo
AutorEmka

Diabelski makaron: Podobne przepisy

Diabelski makaron: wypróbuj również

Powiązane Tematy