Lin w śmietanie (autor aaaa)

Przepis kulinarny

Składniki:

lin lub inna ryba, jarzynka, śmietana kremówka, koper świeży lub mrożony, czosnek suszony.

Jak przyrządzić?

Rybę posypać jarzynką, obsmażyć na grillu lub patelni, a jeżeli smażymy na patelni, to obsuszyć rybę papierowym ręcznikiem. Kremówkę wlać do patelni, gotować, aż prawie zgęstnieje, dodać do smaku czosnku, jarzynki, kopru, włożyć do sosu rybę, chwilę dusić, aż do miękkości, wyjąć na półmisek i posypać koperkiem. Jednak najlepszy w tym sosie jest lin, życzę smacznego.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania rybne
Czas przygotowania30 min.
Trudnośćprosty
Przybliżony koszt30 zł
Autoraaaa

Lin w śmietanie (autor aaaa): Podobne przepisy

Lin w śmietanie (autor aaaa): wypróbuj również

Powiązane Tematy