Kiełbaski w kasztanach z grzybami - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

Puszka 567 g całych kasztanów, 8 kiełbasek, 16 świeżych pieczarek, masło, sól, pieprz, gałka muszkatołowa, białe wino, gałązka kopru.

Jak przyrządzić?

Udusić pieczarki. Gotować kiełbaski z koprem przez 20 min. Odsączyć. Do garnka wrzucić ugotowane kiełbaski, pieczarki i kasztany. Dodać szklankę białego wina, gałkę muszkatołową, sól, pieprz. Gotować 20 min.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania główne
Czas przygotowania20 min.
Trudnośćprosty
Porcje4
Autormarron

Kiełbaski w kasztanach z grzybami: Podobne przepisy

Kiełbaski w kasztanach z grzybami: wypróbuj również

Powiązane Tematy