A la pasja - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

6 jajek,
1 kg pieczarek,
majonez,
musztarda (sarepska),
przyprawy (sól i pieprz),
żelatyna,
do dekoracji warzywa,
25 plasterków szynki

Jak przyrządzić?

Jajka ugotować na twardo, posiekać bardzo drobno. Pieczarki zetrzeć na grubych oczkach, a następnie podsmażyć na maśle, tak aby się odwodniły. Jajka z pieczarkami wymieszać, dodać majonez i musztardę, doprawić. Żelatynę rozrobić z wodą i zalewą z warzywek. Na szynkę nakładać farsz i zawijać. Po zrobieniu roladek ułozyć w naczyniu żaroodpornym i porozrzucać warzywka, zalać to żelatyną i odstawić na 1 dzień do lodówki. Smacznego!

Uwagi:

Bardzo smaczne dla ludzi z pasją!!!

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Trudnośćśredni
Porcje25
Kalorycznośćnie wiem
Przybliżony koszt15 zł
AutorAnia

A la pasja: Podobne przepisy

A la pasja: wypróbuj również

Powiązane Tematy