Gyros z żołądków drobiowych

Przepis kulinarny

Składniki:

500 g żołądków drobiowych, olej do smażenia, przyprawa Gyros KOTANYI.

Jak przyrządzić?

1. Żołądki dokładnie umyć i oczyścić,włożyć do rondla, zalać wodą i gotować na małym ogniu do miękości.2. Miękkie żołądki wyjąć, przestudzić i pokroić na małe kawałki.3. Rozgrzać tłuszcz na patelni i obsmazyć serca dodając 3 łyżeczki przyprawy Gyros KOTANYI.

Jak podawać?

Podawać z ziemniakami lub pieczywem.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania z drobiu
Czas przygotowania60 min.
Trudnośćprosty
AutorAna

Gyros z żołądków drobiowych: Podobne przepisy

Gyros z żołądków drobiowych: wypróbuj również

Powiązane Tematy