Pasta rybno-serowa (autor Lucyna) - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

- większa wędzona makrela,
- 25 dag półtłustego białego sera,
- cebulka lub szczypiorek,
- sól,
- pieprz.

Jak przyrządzić?

Makrelę i ser wrzucić do miksera /wkładka-nożyk/ i rozdrobnić na jednolitą masę. Wyłożyć na miseczkę, dodać drobno pokrojoną cebulkę lub szczypiorek. Przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać. Pyszne.

Potrzebne przybory:

Mikser, deska do krojenia, nóż.

Jak podawać?

Do kanapek.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania rybne
Czas przygotowania15 min.
Trudnośćprosty
Przybliżony koszt6 zł
AutorLucyna

Pasta rybno-serowa (autor Lucyna): Podobne przepisy

Pasta rybno-serowa (autor Lucyna): wypróbuj również

Powiązane Tematy