Pekińska słodko-kwaśna

Przepis kulinarny

Składniki:

- 1 kapusta pekińska,
- 2 łyżki musztardy ostrej,
- 1 łyżka miodu naturalnego płynnego,
- olej,
- czosnek granulowany (ile kto lubi, ale lepiej więcej),
- sól do smaku.

Jak przyrządzić?

Kapustę pekińską szatkujemy i wrzycamy do miseczki. Polewamy ją olejem, miodem i musztardą, posypujemy czosnkiem i solą. Wszystko dokładnie mieszamy i odstawiamy na pół godziny. Potem jemy :)

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Czas przygotowania40 min.
Trudnośćprosty
Autorobra

Pekińska słodko-kwaśna: Podobne przepisy

Pekińska słodko-kwaśna: wypróbuj również

Powiązane Tematy