Składniki:
- 4-5 średnich ziemniaków;
- puszka rybki z puszki w oleju;
- pieprz;
- majonez;
- olej.
Jak przyrządzić?
Ziemniaczki ugotować w łupinkach. Obrane pokroić w kostke. Rybkę w puszce rozgnieść widelcem,dodac do ziemniaków tyle aby nie przeważył smak rybny. Posypać pieprzem,dodac majonez i troche oleju. Wymieszać. Schłodzić w lodówce.
Potrzebne przybory:
Nóż, widelec, deska, otwieracz do konserw.
Jak podawać?
Najlepiej z pieczywem.
Uwagi:
Przepis szybki, prosty i mozna się najeść do syta. Smacznego.
Kategoria dania | Sałatki i dania z warzyw |
---|---|
Czas przygotowania | 30 min. |
Trudność | prosty |
Kaloryczność | dużo |
Autor | K-Milla |