Bigos meksykański na ciepło

Przepis kulinarny

Składniki:

- 3 pętka kiełbasy (najlepiej podwawelska),
- 1 puszka kukurydzy,
- 1 puszka czerwonej fasoli,
- 1 puszka ananasów (gruba kostka),
- 1 przecier pomidorowy,
- 3 cebule,
- przyprawy.

Jak przyrządzić?

Kiełbasę pokroić w cienkie plastry na ukos, podsmażyć cebulę na oleju, dodać pozostałe składniki - bez fasoli. Przyprawić. Fasolę dodać na końcu, bo w innym przypadku sie rozdusi.podawac z chlebkiem.
Smacznego!

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Czas przygotowania20 min.
Trudnośćprosty
Autorwloszka 27

Bigos meksykański na ciepło: Podobne przepisy

Bigos meksykański na ciepło: wypróbuj również

Powiązane Tematy