Makaron a'la Tymono

Przepis kulinarny

Składniki:

Makaron (najlepiej nitki), ser topiony, ziola prowansalskie.

Jak przyrządzić?

Ugotowany makaron nalezy wymieszac na talerzu z pokrojonym na mozliwie male kawalki serem topionym. Gdy ser rozpusci sie, calosc posypujemy (wedlug uznania) ziolami prowansalskimi. Polecam posypac obficie :>

Uwagi:

Danie jest niezwykle proste, nie wymaga duzo czasu (przygotowanie zajmuje ok. 10 min.), a przy tym jest bardzo smaczne. Polecam szczegolnie cierpiacym na permanentny brak czasu.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaPizza i kuchnia włoska
Czas przygotowania10 min.
Trudnośćprosty
Kalorycznośćśrednio dużo
Autortymono

Makaron a'la Tymono: Podobne przepisy

Makaron a'la Tymono: wypróbuj również

Powiązane Tematy