Składniki:
- kapusta pekińska,
- 2 papryki czerwona i zielona,
- 2 pomidorki,
- ogórek,
- ser feta,
- sos do sałatek ziołowo-paprykowy.
Jak przyrządzić?
Kapustę pekińską szatkujemy, paprykę, pomidorki, ogórka i fetę kroimy w kostkę wrzucamy do miski i mieszamy na koniec dodajemy sos i gotowe. Idealne do obiadów jak i do kolacji.Łatwe, szybkie i bardzo smaczne... Życzę smacznego!
Potrzebne przybory:
Nóż, deska i wielka micha żeby się nie wysypywało :)
Kategoria dania | Sałatki i dania z warzyw |
---|---|
Czas przygotowania | 15 min. |
Trudność | prosty |
Porcje | 4-6 porcji |
Kaloryczność | mało |
Przybliżony koszt | 6 zł |
Autor | Karinka |