Coś ostrego do piwa

Przepis kulinarny

Składniki:

Majonez (dobry Babuni) - około 5 łyżek, 4 lub 5 ząbków czosnku, ser (dobry gouda), krakersy.

Jak przyrządzić?

Do majonezu dodajemy ser pokrojony w kostkę i przeciśnięty przez wyciskarkę do czosnku, aby był dobrze zmielony. Następnie dodajemy czosnek także przeciśnięty. Razem mieszamy - wychodzi dip. Podajemy go z krakersami, każdy nabiera łyżeczką.

Potrzebne przybory:

wyciskarka do czosnku

Uwagi:

Bardzo dobre do piwa.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Czas przygotowania10 min.
Trudnośćprosty
Przybliżony koszt6 zł
Autoraguś

Coś ostrego do piwa: Podobne przepisy

Coś ostrego do piwa: wypróbuj również

Powiązane Tematy