Pasta z tuńczyka (autor klaudia)

Przepis kulinarny

Składniki:

Tuńczyk w sosie własnym albo nawet dwa, papryka czerwona twarda, 5 jajek, mała cebula, majonez, ewentualnie musztarda, sól, pieprz, inne ulubione przyprawy.

Jak przyrządzić?

Jajeczka ugotować na twardo, ostudzić, pokroić w bardzo drobne wręcz zmielone kosteczki. Podobnie drobno posiekać paprykę i cebulę. Wszystko wymieszać razem z tuńczykiem. Dodać majonez i przyprawy. Podawać z tostami, małymi kanapeczkami. Pychota na domowe przyjęcia.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Czas przygotowania10 min.
Trudnośćprosty
Przybliżony koszt20 zł
Autorklaudia

Pasta z tuńczyka (autor klaudia): Podobne przepisy

Pasta z tuńczyka (autor klaudia): wypróbuj również

Powiązane Tematy