Pychotka z wędzonego tuńczyka

Przepis kulinarny

Składniki:

1 duży wędzony tuńczyk, 15 dag żółtego sera, sos: po pół szklanki majonezu (Winiary) i jogurtu naturalnego, szczypta chili, sól i pieprz do smaku, 2 łyżeczki chrzanu (najlepszy Victus), papryka marynowana lub korniszon około pół szklanki

Jak przyrządzić?

Tuńczyka rozdrobnić (uważać na ości), położyć na dno naczynia, na to zetrzeć ser, polać sosem, posypać drobno pokrojonym korniszonem lub papryką. Wstawić toto do lodówki na godzinkę co najmniej. Smacznego.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Czas przygotowania30 min.
Trudnośćprosty
Porcje6+
Przybliżony koszt15 zł
Autormisia

Pychotka z wędzonego tuńczyka: Podobne przepisy

Pychotka z wędzonego tuńczyka: wypróbuj również

Powiązane Tematy