Mielone mięsko z cebulką

Przepis kulinarny

Składniki:

Surowy boczek mielony,
cebula w plastrach,
przyprawy,
kromki chleba.

Jak przyrządzić?

Boczek przyprawiamy galimatiasem ziół dostępnych w domu i wegetą. Soli i pieprzu używamy według uznania. Mięso mieszamy z cebulą i wszystko układamy na tackę do grillowania. Ważne jest, aby grill był mocno rozgrzany. Pieczemy wszystko ok. 20-25 minut. Następnie na ruszt kładziemy kromki chleba i opiekamy z 2 stron na rumiano. Usmażone mięso nakładamy na pieczywo.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania z grilla
Czas przygotowania20 min.
Trudnośćprosty
Kalorycznośćśrednia
Przybliżony koszt10 zł
AutorTomuś

Mielone mięsko z cebulką: Podobne przepisy

Mielone mięsko z cebulką: wypróbuj również

Powiązane Tematy