Sos ogorkowo-czosnkowy #2

Przepis kulinarny

Składniki:

- 3 swieze ogorki,
- 2 zabki czosnku,
- 2 lyzki smietany,
- 2 lyzki majonezu.

Jak przyrządzić?

Ogorki pokroic w srednia kostke zasypac sola (po 15 minutach odcisnac).
Czosnek zmiazdzyc lub zetrzec bardzo drobno na tarce.
Majonez smietana i czosnek wymieszac razem i polaczyc z ogorkami. Mozna dodac natke a pietruszki to zalezy jak kto lubi.

Jak podawać?

Na zimno z hot dogami do kurczakow.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania z grilla
Czas przygotowania20 min.
Trudnośćprosty
AutorMarta

Sos ogorkowo-czosnkowy #2: Podobne przepisy

Sos ogorkowo-czosnkowy #2: wypróbuj również

Powiązane Tematy