Dip ziołowy do warzyw - Przepis

Przepis kulinarny
Dip ziołowy do warzyw

Skosztuj prostego w przygotowaniu dipu ziołowego do warzyw.

Składniki:

- 10 dag czosnkowej Ramy Creme Bonjour,
- 100 ml Ramy Cremefine Classic,
- 3 łyżki oleju słonecznikowego,
- 2 pęczki bazylii,
- sól, pieprz do smaku.

Jak przyrządzić?

Do czosnkowego kremu kanapkowego dodaj Ramę Cremefine Classic i olej słonecznikowy. Dokładnie wymieszaj. Dodaj posiekaną bazylię. Dopraw do smaku.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania z grilla
Trudnośćprosty
Porcje?
Kaloryczność?

Dip ziołowy do warzyw: Podobne przepisy

Dip ziołowy do warzyw: wypróbuj również

Powiązane Tematy