Ostro na grillu - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

kapusta pekińska (mała), 3 łyżki majonezu, sos do sałatek ziołowy (pół saszetki), zioła do sałatek (płaska łyżeczka do herbaty), ogórek (lub jakieś warzywo co kto lubi:)), sól, pieprz, papryka w proszku wedle uznania.

Jak przyrządzić?

Kapustę i inne warzywa kroimy na średniej wielkości kawałki i wrzucamy do melaksera, dodajemy resztę składników i miksujemy do osiągnięcia konsystencji papki.

Potrzebne przybory:

Melakser, nóż, deska do krojenia, miska na sos.

Jak podawać?

Świetny do karkówki i żeberek.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSosy
Czas przygotowania10 min.
Trudnośćprosty
Kalorycznośćśrednia
Przybliżony koszt7 zł
AutorAdusia

Ostro na grillu: Podobne przepisy

Ostro na grillu: wypróbuj również

Powiązane Tematy