Sałatka po żydowsku - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

6 ugotowanych ziemniaków, 5 jajek ugotowanych na twardo, 1,5 cebuli, majonez, sól, pieprz.

Jak przyrządzić?

Pokroić wszystko w drobną kostkę, dodać majonez wg uznania, sól, pieprz, wymieszać.

Uwagi:

Najlepiej smakuje, kiedy postoi ok. godziny w temp. pokojowej i się "przegryzie". Bardzo dobra z białą kiełbasą smażoną na patelni.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Czas przygotowania30 min.
Trudnośćprosty
Kalorycznośćśrednia
Przybliżony koszt10 zł
Autorstoria

Sałatka po żydowsku: Podobne przepisy

Sałatka po żydowsku: wypróbuj również

Powiązane Tematy