Mielone z grzankami - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

40 dag mielonego mięsa, 2 kromki chleba, 1 cebula, 1 jajko, sól, pieprz, tarta bułka, olej do smażenia

Jak przyrządzić?

Kromki tostowego chleba pokroić w niedużą kostkę, ułożyć na suchej blasze, wstawić do piekarnika nagrznego do temp. 180 stopni C, zrumienić. Do mięsa dodać grzanki, posiekaną cebulę, jajka i przyprawy, uformować kotlety, panierować w bułce, smażyć na oleju.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania główne
Czas przygotowania30 min.
Trudnośćprosty
Porcje6
Kalorycznośćok. 230 kcal
AutorMichasia

Mielone z grzankami: Podobne przepisy

Mielone z grzankami: wypróbuj również

Powiązane Tematy