Dziurka z jajkiem - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

chleb - kromka, jajko, margaryna lub olej, majonez, pomior, pieprz, sól, papryka, oregano

Jak przyrządzić?

Rozgrzewamy olej na patelni. W kromce na środku wycinamy dziurkę i kładziemy na patelni. Kiedy chlebek się zarumieni, wbijamy do dziurki jajko, czekamy, aż się zetnie, i przewracamy na drugą stronę. Kiedy jajko się usmaży, kładziemy na kanapkę pomidorka i smarujemy majonezem. Przyrawiamy do smaku :) Smacznego.

Potrzebne przybory:

patelnia

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Czas przygotowania15 min.
Trudnośćprosty
Porcje1
Autormisiowata

Dziurka z jajkiem: Podobne przepisy

Dziurka z jajkiem: wypróbuj również

Powiązane Tematy